Hypnotherapie-Apeldoorn-Logo.png
15/feb/2023


HYPNOTHERAPIE APELDOORN

Moderne praktijk, gelegen in Apeldoorn. Hypnotherapie Apeldoorn is uw praktijk voor professioneel advies en behandelingen op maat d.m.v. hypnotherapie.


Bel of mail mij terugMIJN DIGITAAL VISITEKAARTJE


HYPNOTHERAPIE APELDOORN

Ruud Minderaa

Sfeerimpressie van de praktijk voor hypnotherapie in Apeldoorn

Bekijk de video (binnenkort zichtbaar) en maak kennis met Ruud Minderaa en zijn moderne en stijlvolle praktijk in Apeldoorn, provincie Gelderland. D.m.v. de afsprakenwidget kunt u gemakkelijk zelf een afspraak maken voor een gratis kennismakingsgesprek. Uiteraard kunt u ook meteen een consult boeken voor een van de aangeboden therapievormen.

Ruud en zijn praktijk Hypnotherapie Apeldoorn is aangesloten bij de beroeps- en brancheorganisatie CAT-vergoedbaar.Hij voldoet aan de door de universiteit van Leiden opgestelde PLATO-normen. Zijn consulten komen daarmee in aanmerking voor gedeeltelijke vergoeding door de meeste zorgverzekeraars in een aanvullend zorgpakket.AFSPRAAK APELDOORN

Hieronder kunt u eenvoudig zelf een afspraak inplannen voor de praktijk van Hypnotherapie Apeldoorn. Hulp nodig? Bel gratis onze klantenservice voor hulp of advies!Uw hypnotherapeut in Apeldoorn – Ruud Minderaa

Ruud MinderaaRuud is al jaren werkzaam als hypnotherapeut in de regio Apeldoorn. Naast alle vaak voorkomende sessies, gaat Ruud’s speciale interesse uit naar zaken als pijnbestrijding en lichamelijke aandoeningen die door middel van hypnose kunnen worden beïnvloed. Hypnose is namelijk goed in te zetten bij COPD-klachten, bloeddrukproblemen, fibromyalgie, reumatische en gewrichtsklachten en nog veel. Hier heeft hij in de afgelopen jaren een aanzienlijke ervaring mee opgebouwd.

Hypnotherapie Apeldoorn staat voor persoonlijke benadering, rust, maatwerk en een goede uitleg over wat hypnose is en hoe het werkt centraal. Om deze kennis over te dragen heeft Ruud een meerjarige Hbo-conforme opleiding genoten. Hiermee voldoet hij tevens aan alle kwalificaties die je van een professioneel werkende therapeut mag verwachten. Kennis en ervaring hebben ertoe bijgedragen dat Ruud een AGB-code heeft aangevraagd en binnenkort door de meeste zorgverzekeraars wordt vergoed.

Hypnotherapie Apeldoorn – praktijkinformatie

Hypnotherapie Apeldoorn is gelegen in het centrum van Apeldoorn en heeft prima verbindingen met het openbaar vervoer. De praktijk is gelegen in een professioneel en representatief kantoorgebouw met een eigen parkeergelegenheid. De praktijk is vanaf de A-1 goed te bereiken in 5 minuten. In het gebouw zijn liften aanwezig, waardoor het ook voor mindervaliden goed toegankelijk is.

Vindt u dat u nu eens wat moet doen aan die zaken die u al tijden lang belemmeren? Boek dan een afspraak voor een gratis spreekuur of meteen voor een sessie bij Hypnotherapie Apeldoorn en laat directe hypnose het begin zijn van een ander leven.

Hypnotherapie Apeldoorn is tevens goed bereikbaar vanuit plaatsen als: Barneveld, Beekbergen, Deventer, Ede, Eerbeek, Klarenbeek, Kootwijk, Loenen, Teuge, Twello, Uddel, Veenendaal, Vaassen, Voorst, Voorthuizen, Zutphen, Zwolle, Kampen en alle kleinere plaatsen die daarbij in de buurt liggen.

Hypnotherapie Apeldoorn – vergoeding zorgverzekeraars (video), Prins Willem-Alexanderlaan 705, 7311ST, Apeldoorn

Praktijken in de omgeving: Hypnotherapie AmersfoortHypnotherapie ervaringen

Hier vindt u reviews, beoordelingen en hypnotherapie ervaringen vanuit betrouwbare bronnen. Omdat wij deze niet kunnen beïnvloeden, geven ze een waardevolle waardering aan de dienstverlening van de zorgverlener. Naar aanleiding van uw persoonlijke ervaringen, kunt u hier een beoordeling achterlaten.

Hypnototaal
4.2
Gebaseerd op 5 beoordelingen
Mariska van Elswijk
Mariska van Elswijk
19:39 23 Oct 18
Voor mij een hele nieuwe ervaring en t heeft mij goed geholpen. Na 30 jaar ben ik nu van t roken af. Had ik veel eerder moeten doen. Ik ben blij deze stap te hebben gezet! Bedankt en ook trots op mezelf.
Willy Ziggers
Willy Ziggers
17:32 26 Jul 18
Het kan veel voor je geest doen
Aart Pastoor
Aart Pastoor
07:14 24 Apr 18
RJ Ruttenberg
RJ Ruttenberg
19:05 18 Feb 18
js_loader


Hypnotherapie-Boxmeer-Logo.png
18/jan/2023


HYPNOTHERAPIE BOXMEER

Eigentijdse praktijk, gelegen aan de rand van Boxmeer (gemeente Land van Cuijk). Hypnotherapie Boxmeer biedt een groot scala aan diensten aan zoals hypnotherapie, Regressietherapie en Yager Therapie voor zowel volwassenen als kinderen va. 7 jaar.


Bel of mail mij terugMijn digitaal visitekaartje


HYPNOTHERAPIE BOXMEER

Gerry Wijnands

Sfeerimpressie van de praktijk voor hypnotherapie in Boxmeer

Bekijk de video (binnenkort zichtbaar) en maak kennis met Gerry Wijnands en haar eigentijdse praktijk in Boxmeer, gemeente Land van Cuijk (provincie Noord-Brabant). In de afsprakenwidget kunt u gemakkelijk zelf een afspraak maken voor een gratis kennismakingsgesprek. Uiteraard kunt u ook meteen een consult boeken voor een van de aangeboden therapievormen.

Gerry en haar praktijk Hypnotherapie Boxmeer is aangesloten bij de beroeps- en brancheorganisatie CAT-vergoedbaar. Hiermee voldoet zij aan de door de universiteit van Leiden opgestelde PLATO-normen. Haar consulten komen daarmee in aanmerking voor gedeeltelijke vergoeding door de meeste zorgverzekeraars in een aanvullend zorgpakket.AFSPRAAK BOXMEER

Hieronder kunt u eenvoudig zelf een afspraak inplannen voor de praktijk van Hypnotherapie Boxmeer. Hulp nodig? Bel gratis onze klantenservice voor hulp of advies!Uw hypnotherapeut in Boxmeer – Gerry Wijnands

Gerry Wijnands - Hypnotherapie HorstNa haar Hbo-opleiding werkte Gerry, eigenaresse van Hypnotherapie Boxmeer, ruim 15 jaar als A-verpleegkundige in een ziekenhuis. Daar raakte zij overtuigd van de samenwerking tussen lichaam en geest en de psychosomatische aard van veel aandoeningen. Toen zij jaren later in aanmerking kwam met hypnose i.v.m. chronische lichamelijke aandoeningen van haar eigen lichaam en zelf mocht ervaren dat je met directe hypnose daadwerkelijk kunt genezen, ging zij zich verder verdiepen in dit krachtige fenomeen. Zij raakte zo enthousiast dat ze de opleidingen tot register hypnotherapeut ging volgen. Intussen heeft Gerry al meer dan 3.000 mensen, waaronder ook veel kinderen, geholpen om van hun klachten en problemen af te komen.

Gerry heeft vele opleidingen en masterclasses doorlopen en is naast haar activiteiten als register hypnotherapeut ook werkzaam als docent. Zij is verantwoordelijk voor de opleidingen kinderhypnose, gevanceerde regressietechnieken, energetische hypnose, Virtuele Maagband en de meerjarige hbo-conforme opleiding tot direct hypnotherapeut. Tot slot geeft Gerry lezingen op het gebied van Medische hypnose en is zij in te huren voor (incompany) trainingen.

Door al haar kwalificaties is zij een echte vakvrouw. Haar warme- en empathische persoonlijkheid geven al gauw een vertrouwd gevoel. Gerry neemt de tijd en gaat zeker niet over één nacht ijs. Hierdoor komt zij snel tot de kern van een probleem. Normen en waarden staan bij haar centraal. Zij werkt cliënt- en resultaatgericht om een probleem of klacht zo efficiënt en snel mogelijk te laten verdwijnen.

Hypnotherapie Boxmeer – praktijkinformatie

Hypnotherapie Boxmeer is gelegen aan de rand van het industriegebied Saxe Gotha. In het moderne bedrijfsgebouw bevinden zich naast drie therapieruimtes ook een opleidingsruimte, een immense bibliotheek en een videostudio. Hypnotherapie Boxmeer herbergt meerdere therapeuten die allen op zelfstandige basis werkzaam zijn. De praktijk is zeer goed bereikbaar met de auto (gratis parkeren) en gevestigd op ca. 10 minuten loopafstand van het treinstation in Boxmeer. Vanaf medio 2023 beschikt de accommodatie tevens over een lift zodat ook mindervaliden toegang hebben tot de praktijk die zich bevindt op de eerste etage.

Hypnotherapie Boxmeer is tevens goed bereikbaar vanuit plaatsen als: Afferden, America, Bergen, Beugen, Castenray, De Rips, De Rijtjes, Den Hoek, Geijsteren, Groeningen, Haart, Holthees, Heijen, Horst, Ledeacker, Meerlo, Middelaar, Nieuw-Bergen, Oeffelt, Oploo, Overloon, Rijkevoort, Sambeek, Sint Anthonis, Smakt, Smele, Stevensbeek, Tienray, Venray, Vierlingsbeek, Vortum-Mullem, Wanroij, Well, Westerbeek en Zandkant.

Hypnotherapie Boxmeer – vergoeding zorgverzekeraars (video), Heinz Moormannstraat 1A, 5831AS, Boxmeer

Praktijken in de omgeving: Hypnotherapie HorstHypnotherapie ervaringen

Hier vindt u reviews, beoordelingen en hypnotherapie ervaringen vanuit betrouwbare bronnen. Omdat wij deze niet kunnen beïnvloeden, geven ze een waardevolle waardering aan de dienstverlening van de zorgverlener. Naar aanleiding van uw persoonlijke ervaringen, kunt u hier een beoordeling achterlaten.

HypnoseCentrum Nederland
4.3
Gebaseerd op 8 beoordelingen
Sonja Hermans
Sonja Hermans
20:56 22 Jun 22
Aanrader. Vandaag voor de derde keer geweest ik ben nu al een ander mens.
Diana De Koning
Diana De Koning
18:54 30 Aug 21
Ik ben bij Simone geweest, wat een ervaring, voel mij een stuk beter!
Peter Price
Peter Price
14:58 19 Nov 18
Wat een positieve ervaring. Mijn hele leven (71 jaren) kon ik de lucht van vis niet luchten.Om weg te komen van steeds alleen maar vlees te eten dacht ik één week geleden: zou hypnose iets zijn ?Welnu, slechts één behandeling en ik had geen schroom meer om vis te bestellen (‘t was wel vreemd uiteraard) en vervolgens geen schroom (zelfs trots en met een gevoel van bevrijding én overwinning) om het hoofdgerecht van vis op te eten.Fantastisch !Gerry, bedankt !!!
Marijke Laheij
Marijke Laheij
10:49 07 Dec 16
Zeer professioneel en deskundig, enthousiaste mensen. Aanrader!!!
js_loader


Hypnotherapie-Roermond-Logo.png
17/jan/2023


HYPNOTHERAPIE ROERMOND

Praktijk gelegen in gezondheidscentrum “De Boog” in Roermond. Hypnotherapie Roermond is uw praktijk voor hypnose therapie, psychotherapie en EMDR met specialisme in de verslavingszorg. Toepassing (ook regressietherapie) voor volwassenen en kinderen.


Bel of mail mij terugMijn digitaal visitekaartje


HYPNOTHERAPIE ROERMOND

Erik-Jan Oonk

Sfeerimpressie van de praktijk voor hypnotherapie in Roermond

Bekijk de video (binnenkort zichtbaar) en maak kennis met Erik-Jan Oonk en zijn praktijk in Roermond (provincie Limburg). Door gebruik te maken van de afsprakenwidget kunt u gemakkelijk zelf een afspraak maken voor een gratis kennismakingsgesprek. Uiteraard kunt u ook of meteen een consult boeken voor een van de aangeboden therapievormen.

Erik-Jan en zijn praktijk Hypnotherapie Roermond is aangesloten bij de beroeps- en brancheorganisatie BATC. Hiermee voldoet hij aan de door de universiteit van Leiden opgestelde PLATO-normen. Zijn consulten komen daarmee in aanmerking voor gedeeltelijke vergoeding door de meeste zorgverzekeraars in een aanvullend zorgpakket.AFSPRAAK ROERMOND

Hieronder kunt u eenvoudig zelf een afspraak inplannen voor de praktijk van Hypnotherapie Roermond. Hulp nodig? Bel gratis onze klantenservice voor hulp of advies!Uw hypnotherapeut in Roermond – Erik-Jan Oonk

Erik-Jan is een ervaren hypnotherapeut en heeft tevens een veelzijdige achtergrond als natuurgeneeskundige. Aangesloten bij de beroepsvereniging BATC worden de consulten van Hypnotherapie Roermond deels vergoed vanuit een aanvullende zorgverzekering. Naast hypnotherapie beschikt hij over meerdere disciplines waaronder de toepassing van EMDR en is hij als counselor gespecialiseerd in gedragverandering en bijvoorbeeld voetreflexologie.

Erik-Jan heeft het vermogen om goed naar mensen te luisten en hierop te anticiperen. Effectieve communicatie en motivering maken altijd onderdeel uit van zijn grondige aanpak. Hij is je graag van dienst bij uiteenlopende mentale en psychosomatische klachten maar biedt ook diensten aan voor mensen met verslavingen, angststoornissen en trauma gerelateerde klachten. U kunt in de praktijk ook terecht voor het maken van een afspraak voor kinderen vanaf 7 jaar.

Hypnotherapie Roermond – praktijkinformatie

De praktijkruimte bevindt zich in Gezondheidscentrum de Boog en is gelegen op de begane grond. Daardoor ook goed bereikbaar voor mindervaliden. Parkeren kan direct voor de deur en is gratis.

Hypnotherapie Roermond is tevens goed bereikbaar vanuit plaatsen als: Baexem, Born, Echt, Grathem, Heel, Herkenbosch, Haelen, Herten, Heythuysen, Ittervoort, Kelpen-Oler, Leveroy, Maria-Hoop, Maasbracht, Montfort, Neeritter, Nunhem, Ohé en Laak, Posterholt, Roosteren, Sint joost, Sint Odiliënberg, Stramproy, Susteren, Swalmen, Thorn, Venlo, Vlodrop, Weert en Wessem. Ook prima bereikbaar van de Belgische plaatsen: Breem Elen, Dilsen-Stokkem, Gruitrode, Kinrooi, Maaseik, Molenbeersel, Ophoven, Opitter, Stokkem en Tongerlo.

Hypnotherapie Roermond – vergoeding zorgverzekeraars (video), Keulsebaan 506, 6045GL, Roermond, Limburg

Praktijken in de omgeving: Hypnotherapie HorstHypnotherapie ervaringen

Hier vindt u reviews, beoordelingen en hypnotherapie ervaringen vanuit betrouwbare bronnen. Omdat wij deze niet kunnen beïnvloeden, geven ze een waardevolle waardering aan de dienstverlening van de zorgverlener. Naar aanleiding van uw persoonlijke ervaringen, kunt u hier een beoordeling achterlaten.

Recovery Now
5.0
Gebaseerd op 2 beoordelingen
Tilly Mestrom
Tilly Mestrom
13:57 17 Aug 22
Erik Jan heeft mij snel en goed geholpen. Dit kan ik iedereen aanraden.
js_loader


Hypnotherapie-Haarlem-Logo.png
17/jan/2023


HYPNOTHERAPIE HAARLEM

Gevestigd in een prachtig monumentaal pand in het centrum van Haarlem. Hypnotherapie Haarlem is een aanwinst voor alle cliënten in de regio die op zoek zijn naar een betrouwbare, gepassioneerde en gedreven hypnotherapeute.


Bel of mail mij terug

Facebook shareHYPNOTHERAPIE HAARLEM

Dortie Gielen

Sfeerimpressie van de praktijk voor hypnotherapie in Haarlem

Bekijk de video (binnenkort zichtbaar) en maak kennis met Dortie Gielen en haar prachtige praktijk in het centrum van Haarlem, Noord-Holland. Aan de rechterzijde kunt u gemakkelijk zelf een afspraak maken voor een gratis kennismakingsgesprek of boek meteen een consult voor een van de aangeboden therapievormen.

Dortie en haar praktijk Hypnotherapie Haarlem is aangesloten bij de beroeps- en brancheorganisatie CAT-vergoedbaar en voldoet aan de door de universiteit van Leiden opgestelde PLATO-normen. Haar consulten komen daarmee in aanmerking voor gedeeltelijke vergoeding door de meeste zorgverzekeraars in een aanvullend zorgpakket.AFSPRAAK HAARLEM

Hieronder kunt u eenvoudig zelf een afspraak inplannen voor de praktijk van Hypnotherapie Haarlem. Hulp nodig? Bel gratis onze klantenservice voor hulp of advies!Uw hypnotherapeut in Haarlem – Dortie Gielen

Dortie GielenDortie is met recht een aanwinst voor ProVital Lifestyle Experts en voor alle cliënten in de regio Haarlem die op zoek zijn naar een betrouwbare, gepassioneerde en gedreven hypnotherapeute. Mensen maken altijd het verschil en vanwege deze overtuiging is Dortie jaren geleden in aanraking gekomen met hypnotherapie. In eerste instantie lijkt dit in contrast met de harde zakenwereld waarin zij werkzaam was maar ongeacht beroep of levensstijl worstelen mensen met dezelfde problemen. Hypnotherapie Haarlem zet dan ook alles op alles om ervoor te zorgen dat haar cliënten zich weer goed voelen ongeacht wat de belemmering ook inhoud.

Dortie gaat beslist niet over één nacht ijs. In het intake-gesprek legt Dortie uit wat hypnose nu precies is en wordt samen met de cliënt de doelstelling bepaald. Als alle vragen zijn behandeld en er 100% vertrouwen is, wordt de behandeling gestart. Door haar lange ervaring is Hypnotherapie Haarlem in staat om nagenoeg elk probleem, fysiek of mentaal, grondig aan te pakken. Het enige dat telt is resultaat en dat is waar Dortie voor gaat, ook als het even wat moeilijker wordt. Dortie werkt zowel met volwassenen als ook met kinderen vanaf 7 jaar.

Hypnotherapie Haarlem – praktijkinformatie

Hypnotherapie Haarlem is gevestigd in een prachtig monumentaal pand aan de Gedempte Oude Gracht 54-B in Haarlem. Auto’s kunnen geparkeerd worden in de Raaks parkeergarage (betaald parkeren, op ca. 3 minuten lopen afstand). Wanneer er gebruik gemaakt wordt van het openbaar vervoer dan is er een bushalte voor de deur. De praktijk is ook toegankelijk voor minder validen.

Hypnotherapie Haarlem is tevens goed bereikbaar vanuit plaatsen als: Aerdenhout, Bennebroek, Bentveld, Bloemendaal aan Zee, Boesingheliede, Cruquius, De Glip, Driehuis, Haarlemmerliede, Heemstede, Hofgeest, Hoofddorp, Overbos, Ruigoord, Schalwijk, Spaarnwoude, Spaarndam, Velsen-Zuid, Vijfhuizen, IJmuiden, Zandvoort, Zuid-Schalwijk en Zwanenburg.

Hypnotherapie Haarlem – vergoeding zorgverzkeraars (video), Gedempte Oude Gracht 54B, 2011GS, Haarlem

Praktijken in de omgeving:Hypnotherapie ervaringen

Hier vindt u reviews, beoordelingen en hypnotherapie ervaringen vanuit betrouwbare bronnen. Omdat wij deze niet kunnen beïnvloeden, geven ze een waardevolle waardering aan de dienstverlening van de zorgverlener. Naar aanleiding van uw persoonlijke ervaringen, kunt u hier een beoordeling achterlaten.

HappyHypno
5.0
Gebaseerd op 2 beoordelingen
Felicia van Leeuwen
Felicia van Leeuwen
13:57 06 Aug 18
Wat een geweldige ervaring! Dortie is een hele goede luisteraar en weet precies weet hoe ze je kan helpen. Mijn hypnosesessies waren geweldig. Ik voelde naderhand me gelijk rustig, ontspannen en had veel meer vertrouwen. Ik denk ook dat haar lieve karakter en fijne stem mij enorm geholpen hebben om er helemaal in op te gaan. Echt een super ervaring waar ik blijvend iets aan heb, aanrader!!
Robin Verhagen
Robin Verhagen
09:51 12 Jul 18
Wat een topper, die Dortie! Ze is professioneel, neemt de tijd voor je, stelt je op je gemak en helpt je verder. Mede dankzij de behandelingen bij Dortie ben ik van mijn burn-out af. Wat mij betreft een absolute aanrader.
js_loader


Hypnotherapie-Amersfoort-1200.jpg
10/jan/2023


HYPNOTHERAPIE AMERSFOORT

Moderne praktijk, gelegen in Hoogland (een dorp gelegen aan de rand van Amersfoort). Hypnotherapie Amersfoort is uw praktijk voor professioneel advies en behandelingen op maat d.m.v. hypnotherapie.


Bel of mail mij terugMIJN DIGITAAL VISITEKAARTJE


HYPNOTHERAPIE AMERSFOORT

Ruud Minderaa

Sfeerimpressie van de praktijk voor hypnotherapie in Amersfoort

Bekijk de video (binnenkort zichtbaar) en maak kennis met Ruud Minderaa en zijn moderne en stijlvolle praktijk in Hoogland, gemeente Amersfoort (provincie Utrecht). D.m.v. de afsprakenwidget kunt u gemakkelijk zelf een afspraak maken voor een gratis kennismakingsgesprek. Uiteraard kunt u ook meteen een consult boeken voor een van de aangeboden therapievormen.

Ruud en zijn praktijk Hypnotherapie Amersfoort is aangesloten bij de beroeps- en brancheorganisatie CAT-vergoedbaar.Hij voldoet aan de door de universiteit van Leiden opgestelde PLATO-normen. Zijn consulten komen daarmee in aanmerking voor gedeeltelijke vergoeding door de meeste zorgverzekeraars in een aanvullend zorgpakket.AFSPRAAK AMERSFOORT

Hieronder kunt u eenvoudig zelf een afspraak inplannen voor de praktijk van Hypnotherapie Amersfoort. Hulp nodig? Bel gratis onze klantenservice voor hulp of advies!Uw hypnotherapeut in Amersfoort – Ruud Minderaa

Ruud MinderaaRuud is al jaren werkzaam als hypnotherapeut in de regio Amersfoort-Hilversum. Naast alle vaak voorkomende sessies, gaat Ruud’s speciale interesse uit naar zaken als pijnbestrijding en lichamelijke aandoeningen die door middel van hypnose kunnen worden beïnvloed. Hypnose is namelijk goed in te zetten bij COPD-klachten, bloeddrukproblemen, fibromyalgie, reumatische en gewrichtsklachten en nog veel. Hier heeft hij in de afgelopen jaren een aanzienlijke ervaring mee opgebouwd.

Hypnotherapie Amersfoort staat voor persoonlijke benadering, rust, maatwerk en een goede uitleg over wat hypnose is en hoe het werkt centraal. Om deze kennis over te dragen heeft Ruud een meerjarige Hbo-conforme opleiding genoten. Hiermee voldoet hij tevens aan alle kwalificaties die je van een professioneel werkende therapeut mag verwachten. Kennis en ervaring hebben ertoe bijgedragen dat Ruud een AGB-code heeft aangevraagd en binnenkort door de meeste zorgverzekeraars wordt vergoed.

Hypnotherapie Amersfoort – praktijkinformatie

Hypnotherapie Amersfoort kunt u vinden in Amersfoort-Noord. Op nog geen 5 minuten vanaf de snelweg A-1 (afslag 12 Amersfoort/Bunschoten-Spakenburg) en slechts enkele minuten vanaf de A-28 en A-27 bevindt deze praktijk zich in een herkenbaar en modern gebouw. Op het terrein is het vrij parkeren en de praktijk is goed te bereiken via het openbaar vervoer. Het gebouw bevat een lift en is ook voor mindervaliden goed toegankelijk.

Hypnotherapie Amersfoort is tevens goed bereikbaar vanuit plaatsen als: Achterveld, Almere, Austerlitz, Baarn, Bilthoven, Bunschoten-Spakenburg, De Glind, Den Dolder, Diermen, Eembrugge, Eemnes, Hoevelaken, Hoge Vuursche, Hilversum, Hoogland, Leusden, Maarn, Maarsbergen, Nijkerk, Nijkerkerveen, Scherpenzeel, Soest, Soesterberg, Terschuur, Woudenberg en Zeist

Hypnotherapie Amersfoort – vergoeding zorgverzekeraars (video), Van Boetzelaerlaan 24, 3828NS, Amersfoort

Praktijken in de omgeving: Hypnotherapie BoxmeerHypnotherapie ervaringen

Hier vindt u reviews, beoordelingen en hypnotherapie ervaringen vanuit betrouwbare bronnen. Omdat wij deze niet kunnen beïnvloeden, geven ze een waardevolle waardering aan de dienstverlening van de zorgverlener. Naar aanleiding van uw persoonlijke ervaringen, kunt u hier een beoordeling achterlaten.

Hypnototaal
4.2
Gebaseerd op 5 beoordelingen
Mariska van Elswijk
Mariska van Elswijk
19:39 23 Oct 18
Voor mij een hele nieuwe ervaring en t heeft mij goed geholpen. Na 30 jaar ben ik nu van t roken af. Had ik veel eerder moeten doen. Ik ben blij deze stap te hebben gezet! Bedankt en ook trots op mezelf.
Willy Ziggers
Willy Ziggers
17:32 26 Jul 18
Het kan veel voor je geest doen
Aart Pastoor
Aart Pastoor
07:14 24 Apr 18
RJ Ruttenberg
RJ Ruttenberg
19:05 18 Feb 18
js_loader


Hypnotherapie-Horst-1200.jpg
07/jan/2023


HYPNOTHERAPIE HORST

Sfeervolle praktijk. Hypnotherapie Horst gelegen in Meterik (gemeente Horst aan de Maas). Uw praktijk voor welbevinden en het oplossen van psychische, mentale en emotionele klachten en problemen a.d.h. hypnotherapie, regressietherapie en Yager Therapie.


Bel of mail mij terugMijn digitaal visitekaartje


HYPNOTHERAPIE HORST

Gerry Wijnands

Sfeerimpressie van de praktijk voor hypnotherapie in Horst

Bekijk de video (binnenkort zichtbaar) en maak kennis met Gerry Wijnands en haar sfeervolle praktijk in Meterik, gemeente Horst a/d Maas (provincie Limburg). Aan de rechterzijde kunt u gemakkelijk zelf een afspraak maken voor een gratis kennismakingsgesprek. Uiteraard kunt u ook meteen een consult boeken voor een van de aangeboden therapievormen.

Gerry en haar praktijk Hypnotherapie Horst is aangesloten bij de beroeps- en brancheorganisatie CAT-vergoedbaar. Hiermme voldoet zij aan de door de universiteit van Leiden opgestelde PLATO-normen. Haar consulten komen daarmee in aanmerking voor gedeeltelijke vergoeding door de meeste zorgverzekeraars in een aanvullend zorgpakket.AFSPRAAK HORST

Hieronder kunt u eenvoudig zelf een afspraak inplannen voor de praktijk van Hypnotherapie Horst. Hulp nodig? Bel gratis onze klantenservice voor hulp of advies!Uw hypnotherapeut in Horst – Gerry Wijnands

Gerry Wijnands - Hypnotherapie HorstNa haar Hbo-opleiding werkte Gerry, eigenaresse van Hypnotherapie Horst, ruim 15 jaar als A-verpleegkundige in een ziekenhuis. Daar raakte zij overtuigd van de samenwerking tussen lichaam en geest en de psychosomatische aard van veel aandoeningen. Toen zij jaren later in aanmerking kwam met hypnose i.v.m. chronische lichamelijke aandoeningen van haar eigen lichaam en zelf mocht ervaren dat je met directe hypnose daadwerkelijk kunt genezen, ging zij zich verder verdiepen in dit krachtige fenomeen. Zij raakte zo enthousiast dat ze de opleidingen tot register hypnotherapeut ging volgen. Intussen heeft Gerry al meer dan 3.000 mensen, waaronder ook veel kinderen, geholpen om van hun klachten en problemen af te komen.

Gerry heeft vele opleidingen en masterclasses doorlopen en is naast haar activiteiten als register hypnotherapeut ook werkzaam als docent. Zij is verantwoordelijk voor de opleidingen kinderhypnose, gevanceerde regressietechnieken, energetische hypnose, Virtuele Maagband en de meerjarige hbo-conforme opleiding tot direct hypnotherapeut. Tot slot geeft Gerry lezingen op het gebied van Medische hypnose en is zij in te huren voor (incompany) trainingen.

Door al haar kwalificaties is zij een echte vakvrouw. Haar warme- en empathische persoonlijkheid geven al gauw een vertrouwd gevoel. Gerry neemt de tijd en gaat zeker niet over één nacht ijs. Hierdoor komt zij snel tot de kern van een probleem. Normen en waarden staan bij haar centraal. Zij werkt cliënt- en resultaatgericht om een probleem of klacht zo efficiënt en snel mogelijk te laten verdwijnen.

Hypnotherapie Horst – praktijkinformatie

Hypnotherapie Horst is gelegen in het kerkdorpje Meterik dat grenst aan het centrum van Horst. De praktijkruimte beschikt over een aparte wachtruimte met toilet. De praktijklocatie is het beste per auto te bereiken, parkeren is gratis en kan direct voor de deur. Ook voor mindervaliden is de praktijk goed toegankelijk.

Hypnotherapie Horst is tevens goed bereikbaar vanuit plaatsen als: America, Broekhuizen, broekhuizervorst, Castenray, Evertsoord, Griendtsveen, Grubbenvorst, Hegelsom, Helenaveen, Horst, Kronenberg, Lottum, Meerlo, Melderslo, Meterik, Oirlo, Oostrum, Sevenum, Swolgen, Tienray, Veulen, Venray, Venlo, Wanssum en Ysselsteyn.

Hypnotherapie Horst – vergoeding zorgverzekeraars (video), Hazenkampweg 19, 5964PE, Horst

Praktijken in de omgeving: Hypnotherapie Boxmeer | Hypnotherapie RoermondHypnotherapie ervaringen

Hier vindt u reviews, beoordelingen en hypnotherapie ervaringen vanuit betrouwbare bronnen. Omdat wij deze niet kunnen beïnvloeden, geven ze een waardevolle waardering aan de dienstverlening van de zorgverlener. Naar aanleiding van uw persoonlijke ervaringen, kunt u hier een beoordeling achterlaten.

Praktijk de Witte Engel
5.0
Gebaseerd op 2 beoordelingen
js_loader


ProVital Logo Transparant

ProVital is een Landelijk opererend en eigentijds collectief in het complementaire werkveld en levert hoogstaande dienstverlening aan zelfbewuste mensen. Ons landelijk netwerk van samenwerkende praktijken voldoen aan de PLATO-eindtermen zoals opgesteld door de universiteit van Leiden en beschikken allen over een door de zorgverzekeraars verplicht gestelde AGB-code. Hierdoor komen zij in aanmerking te voor een gedeeltelijke vergoeding uit een aanvullend zorgpakket door de meeste zorgverzekeraars.

Wetenswaardigheden

Over Ons…
Betrouwbaarheid
Nieuwsberichten
In de Media
(Huis)artsen
Aanmelden zorgverleners

Adres Hoofdkantoor

ProVital Hoofdkantoor
Romeinenstraat 83
5835DX Beugen, Noord-Brabant
Telefoon: 0800-0177

Maandag10:00 - 13:00
Dinsdag10:00 - 13:00
Woensdag10:00 - 13:00
Donderdag10:00 - 13:00
Vrijdag10:00 - 13:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Copyright by ProVital B.V. All rights reserved.