HYPNOTHERAPIE APELDOORN

Moderne praktijk, gelegen in Apeldoorn. Hypnotherapie Apeldoorn is uw praktijk voor professioneel advies en behandelingen op maat d.m.v. hypnotherapie.


Bel of mail mij terugMIJN DIGITAAL VISITEKAARTJE
Print Friendly, PDF & Email


HYPNOTHERAPIE APELDOORN

Ruud Minderaa

Sfeerimpressie van de praktijk voor hypnotherapie in Apeldoorn

Bekijk de video (binnenkort zichtbaar) en maak kennis met Ruud Minderaa en zijn moderne en stijlvolle praktijk in Apeldoorn, provincie Gelderland. D.m.v. de afsprakenwidget kunt u gemakkelijk zelf een afspraak maken voor een gratis kennismakingsgesprek. Uiteraard kunt u ook meteen een consult boeken voor een van de aangeboden therapievormen.

Ruud en zijn praktijk Hypnotherapie Apeldoorn is aangesloten bij de beroeps- en brancheorganisatie CAT-vergoedbaar.Hij voldoet aan de door de universiteit van Leiden opgestelde PLATO-normen. Zijn consulten komen daarmee in aanmerking voor gedeeltelijke vergoeding door de meeste zorgverzekeraars in een aanvullend zorgpakket.AFSPRAAK APELDOORN

Hieronder kunt u eenvoudig zelf een afspraak inplannen voor de praktijk van Hypnotherapie Apeldoorn. Hulp nodig? Bel gratis onze klantenservice voor hulp of advies!Uw hypnotherapeut in Apeldoorn – Ruud Minderaa

Ruud MinderaaRuud is al jaren werkzaam als hypnotherapeut in de regio Apeldoorn. Naast alle vaak voorkomende sessies, gaat Ruud’s speciale interesse uit naar zaken als pijnbestrijding en lichamelijke aandoeningen die door middel van hypnose kunnen worden beïnvloed. Hypnose is namelijk goed in te zetten bij COPD-klachten, bloeddrukproblemen, fibromyalgie, reumatische en gewrichtsklachten en nog veel. Hier heeft hij in de afgelopen jaren een aanzienlijke ervaring mee opgebouwd.

Hypnotherapie Apeldoorn staat voor persoonlijke benadering, rust, maatwerk en een goede uitleg over wat hypnose is en hoe het werkt centraal. Om deze kennis over te dragen heeft Ruud een meerjarige Hbo-conforme opleiding genoten. Hiermee voldoet hij tevens aan alle kwalificaties die je van een professioneel werkende therapeut mag verwachten. Kennis en ervaring hebben ertoe bijgedragen dat Ruud een AGB-code heeft aangevraagd en binnenkort door de meeste zorgverzekeraars wordt vergoed.

Hypnotherapie Apeldoorn – praktijkinformatie

Hypnotherapie Apeldoorn is gelegen in het centrum van Apeldoorn en heeft prima verbindingen met het openbaar vervoer. De praktijk is gelegen in een professioneel en representatief kantoorgebouw met een eigen parkeergelegenheid. De praktijk is vanaf de A-1 goed te bereiken in 5 minuten. In het gebouw zijn liften aanwezig, waardoor het ook voor mindervaliden goed toegankelijk is.

Vindt u dat u nu eens wat moet doen aan die zaken die u al tijden lang belemmeren? Boek dan een afspraak voor een gratis spreekuur of meteen voor een sessie bij Hypnotherapie Apeldoorn en laat directe hypnose het begin zijn van een ander leven.

Hypnotherapie Apeldoorn is tevens goed bereikbaar vanuit plaatsen als: Barneveld, Beekbergen, Deventer, Ede, Eerbeek, Klarenbeek, Kootwijk, Loenen, Teuge, Twello, Uddel, Veenendaal, Vaassen, Voorst, Voorthuizen, Zutphen, Zwolle, Kampen en alle kleinere plaatsen die daarbij in de buurt liggen.

Hypnotherapie Apeldoorn (vergoeding) – Ruud Minderaa, Sutton 15, 7327AB, Apeldoorn

Praktijken in de omgeving: Hypnotherapie AmersfoortHypnotherapie Apeldoorn ervaringen

Hier vindt u reviews, beoordelingen en hypnotherapie ervaringen vanuit betrouwbare bronnen. Omdat wij deze niet kunnen beïnvloeden, geven ze een waardevolle waardering aan de dienstverlening van de zorgverlener. Naar aanleiding van uw persoonlijke ervaringen, kunt u hier een beoordeling achterlaten.

Geweldig4.2 Gebaseerd op 5 recensies van beoordeel ons opMariska van E.Mariska van E. ★★★★★ Voor mij een hele nieuwe ervaring en t heeft mij goed geholpen. Na 30 jaar ben ik nu van t roken af. Had ik veel eerder moeten doen. Ik ben blij deze stap te hebben gezet! Bedankt en ook trots op mezelf.Willy Z.Willy Z. ★★★★★ Het kan veel voor je geest doenAart P.Aart P. ★★★★☆ RJ R.RJ R. ★★★★★ js_loader

Persoonlijke gegevens

AGB Zorgverlener code:
AGB Praktijk code:
CAT Register nr.
GAT Register nr.

Facebook share

Algemene voorwaarden (download)

Openingstijden

Maandag9:00 AM - 5:00 PM
Dinsdag9:00 AM - 5:00 PM
Woensdag9:00 AM - 5:00 PM
Donderdag9:00 AM - 5:00 PM
Vrijdag9:00 AM - 5:00 PM

Copyright by ProVital B.V. All rights reserved.