HYPNOTHERAPIE MAASBRACHT

Deze praktijk voor hypno-, regressie en psychotherapie is gelegen in Maasbracht, gemeente Maasgouw. Hypnotherapie Maasbracht is uw praktijk voor hypnose therapie, psychotherapie en EMDR met specialisme in de verslavingszorg. Toepassing (ook regressietherapie) voor volwassenen en kinderen.


Bel of mail mij terugMijn digitaal visitekaartje
Print Friendly, PDF & Email


HYPNOTHERAPIE MAASBRACHT

Erik-Jan Oonk

Sfeerimpressie van de praktijk voor hypnotherapie in Maasbracht

Bekijk de video (binnenkort zichtbaar) en maak kennis met Erik-Jan Oonk en zijn praktijk in Maasbracht (provincie Limburg). Door gebruik te maken van de afsprakenwidget kunt u gemakkelijk zelf een afspraak maken voor een gratis kennismakingsgesprek. Uiteraard kunt u ook of meteen een consult boeken voor een van de aangeboden therapievormen.

Erik-Jan en zijn praktijk Hypnotherapie Maasbracht is aangesloten bij de beroeps- en brancheorganisatie BATC. Hiermee voldoet hij aan de door de universiteit van Leiden opgestelde PLATO-normen. Zijn consulten komen daarmee in aanmerking voor gedeeltelijke vergoeding door de meeste zorgverzekeraars in een aanvullend zorgpakket.AFSPRAAK MAASBRACHT

Hieronder kunt u eenvoudig zelf een afspraak inplannen voor de praktijk van Hypnotherapie Maasbracht. Hulp nodig? Bel gratis onze klantenservice voor hulp of advies!Uw hypnotherapeut in Maasbracht – Erik-Jan Oonk

Hypnotherapie Maasbracht Erik-Jan OonkErik-Jan is een ervaren hypnotherapeut en heeft tevens een veelzijdige achtergrond als complementair therapeut. Aangesloten bij de beroepsvereniging BATC worden de consulten van Hypnotherapie Maasbracht deels vergoed vanuit een aanvullende zorgverzekering. Naast hypnotherapie beschikt hij over meerdere disciplines waaronder de toepassing van EMDR en is hij als counselor gespecialiseerd in gedragsverandering en bijvoorbeeld verslavingsproblematiek.

Erik-Jan heeft het vermogen om goed naar mensen te luisten en hierop te anticiperen. Effectieve communicatie en motivering maken altijd onderdeel uit van zijn grondige aanpak. Hij is je graag van dienst bij uiteenlopende mentale en psychosomatische klachten maar biedt ook diensten aan voor mensen met verslavingen, angststoornissen en trauma gerelateerde klachten. U kunt in de praktijk ook terecht voor het maken van een afspraak voor kinderen vanaf 7 jaar.

Hypnotherapie Maasbracht – praktijkinformatie

De praktijkruimte bevindt zich op de begane grond en is daardoor ook goed bereikbaar voor mindervaliden. Parkeren kan direct voor de deur en is gratis.

Hypnotherapie Maasbracht is tevens goed bereikbaar vanuit plaatsen als: Baexem, Born, Echt, Grathem, Heel, Herkenbosch, Haelen, Herten, Heythuysen, Ittervoort, Kelpen-Oler, Leveroy, Maria-Hoop, Maasbracht, Montfort, Neeritter, Nunhem, Ohé en Laak, Posterholt, Roosteren, Sint joost, Sint Odiliënberg, Stramproy, Susteren, Swalmen, Thorn, Venlo, Vlodrop, Weert en Wessem. Ook prima bereikbaar van de Belgische plaatsen: Breem Elen, Dilsen-Stokkem, Gruitrode, Kinrooi, Maaseik, Molenbeersel, Ophoven, Opitter, Stokkem en Tongerlo.

Hypnotherapie Maasbracht (vergoeding) – Erik-Jan Oonk, Sint Joosterweg 5, 6051HE, Maasbracht, Limburg

Praktijken in de omgeving: Hypnotherapie HorstHypnotherapie Maasbracht ervaringen

Hier vindt u reviews, beoordelingen en hypnotherapie ervaringen vanuit betrouwbare bronnen. Omdat wij deze niet kunnen beïnvloeden, geven ze een waardevolle waardering aan de dienstverlening van de zorgverlener. Naar aanleiding van uw persoonlijke ervaringen, kunt u hier een beoordeling achterlaten.

Uitstekend5.0 Gebaseerd op 5 recensies van beoordeel ons opPeterPeter ★★★★★ Dank aan Erik-Jan!Fijne ervaring, ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Heb mezelf teruggevonden en met hernieuwde energie kan ik weer verder leven en de dingen aanpakken zoals ze komen.Ruben W.Ruben W. ★★★★★ BetrokkenMeedenkendGoede ervaringVlinder D.Vlinder D. ★★★★★ In 3 behandelingen enorme inzichten en veranderingen. Erik-Jan is heel kundig, echte aanrader!Tilly M.Tilly M. ★★★★★ Erik Jan heeft mij snel en goed geholpen. Dit kan ik iedereen aanraden.js_loader

Persoonlijke gegevens

AGB Zorgverlener code: 90112163
AGB Praktijk code: 90070876
BATC Register nr.
BATC Register nr.

Facebook share

Openingstijden

Maandag13:00 - 17:00
Dinsdag13:00 - 17:00
Woensdag13:00 - 17:00
Donderdag13:00 - 17:00
Vrijdag13:00 - 17:00
Zaterdag13:00 - 17:00
Zondag13:00 - 17:00

Copyright by ProVital B.V. All rights reserved.

WhatsApp berichtje sturen?