HYPNOTHERAPIE HAARLEM

Gevestigd in een prachtig monumentaal pand in het centrum van Haarlem. Hypnotherapie Haarlem is een aanwinst voor alle cliënten in de regio die op zoek zijn naar een betrouwbare, gepassioneerde en gedreven hypnotherapeute.


Bel of mail mij terug
Print Friendly, PDF & Email


OVER HYPNOTHERAPIE HAARLEM

Dortie Gielen

Sfeerimpressie van de praktijk voor hypnotherapie in Haarlem

Bekijk de video (binnenkort zichtbaar) en maak kennis met Dortie Gielen en haar prachtige praktijk in het centrum van Haarlem, Noord-Holland. Aan de rechterzijde kunt u gemakkelijk zelf een afspraak maken voor een gratis kennismakingsgesprek of boek meteen een consult voor een van de aangeboden therapievormen.

Dortie en haar praktijk Hypnotherapie Haarlem is aangesloten bij de beroeps- en brancheorganisatie CAT-vergoedbaar en voldoet aan de door de universiteit van Leiden opgestelde PLATO-normen. Haar consulten komen daarmee in aanmerking voor gedeeltelijke vergoeding door de meeste zorgverzekeraars in een aanvullend zorgpakket.AFSPRAAK HAARLEM

Hieronder kunt u eenvoudig zelf een afspraak inplannen voor de praktijk van Hypnotherapie Haarlem. De gemiddelde behandelduur is ca. 60 minuten voor hypnotherapie en 90 minuten voor aanvullende Regressietherapie. Alvorens een behandelafspraak te maken adviseren wij u na te gaan of uw zorgverzekeraar een gedeelte vergoed vanuit een aanvullende zorgpakket (alleen individuele en curatieve therapie wordt vergoed en erkent door de beroepsorganisatie). Hulp nodig? Bel gratis onze klantenservice voor hulp of advies!Uw hypnotherapeut in Haarlem – Dortie Gielen

Dortie GielenDortie is met recht een aanwinst voor ProVital Lifestyle Experts en voor alle cliënten in de regio Haarlem die op zoek zijn naar een betrouwbare, gepassioneerde en gedreven hypnotherapeute. Mensen maken altijd het verschil en vanwege deze overtuiging is Dortie jaren geleden in aanraking gekomen met hypnotherapie. In eerste instantie lijkt dit in contrast met de harde zakenwereld waarin zij werkzaam was maar ongeacht beroep of levensstijl worstelen mensen met dezelfde problemen. Hypnotherapie Haarlem zet dan ook alles op alles om ervoor te zorgen dat haar cliënten zich weer goed voelen ongeacht wat de belemmering ook inhoud.

Dortie gaat beslist niet over één nacht ijs. In het intake-gesprek legt Dortie uit wat hypnose nu precies is en wordt samen met de cliënt de doelstelling bepaald. Als alle vragen zijn behandeld en er 100% vertrouwen is, wordt de behandeling gestart. Door haar lange ervaring is Hypnotherapie Haarlem in staat om nagenoeg elk probleem, fysiek of mentaal, grondig aan te pakken. Het enige dat telt is resultaat en dat is waar Dortie voor gaat, ook als het even wat moeilijker wordt. Dortie werkt zowel met volwassenen als ook met kinderen vanaf 7 jaar.

Hypnotherapie Haarlem – praktijkinformatie

Hypnotherapie Haarlem is gevestigd in een prachtig monumentaal pand aan de Gedempte Oude Gracht 54-B in Haarlem. Auto’s kunnen geparkeerd worden in de Raaks parkeergarage (betaald parkeren, op ca. 3 minuten lopen afstand). Wanneer er gebruik gemaakt wordt van het openbaar vervoer dan is er een bushalte voor de deur. De praktijk is ook toegankelijk voor minder validen.

Hypnotherapie Haarlem is tevens goed bereikbaar vanuit plaatsen als: Aerdenhout, Bennebroek, Bentveld, Bloemendaal aan Zee, Boesingheliede, Cruquius, De Glip, Driehuis, Haarlemmerliede, Heemstede, Hofgeest, Hoofddorp, Overbos, Ruigoord, Schalwijk, Spaarnwoude, Spaarndam, Velsen-Zuid, Vijfhuizen, IJmuiden, Zandvoort, Zuid-Schalwijk en Zwanenburg.

Hypnotherapie Haarlem (vergoeding)- Dortie Gielen, Gedempte Oude Gracht 54B, 2011GS, Haarlem

Praktijken in de omgeving: Hypnotherapie AmsersfoortHypnotherapie Haarlem ervaringen

Hier vindt u reviews, beoordelingen en hypnotherapie ervaringen vanuit betrouwbare bronnen. Omdat wij deze niet kunnen beïnvloeden, geven ze een waardevolle waardering aan de dienstverlening van de zorgverlener. Naar aanleiding van uw persoonlijke ervaringen, kunt u hier een beoordeling achterlaten.

Uitstekend5.0 Gebaseerd op 2 recensies van beoordeel ons opFelicia van L.Felicia van L. ★★★★★ Wat een geweldige ervaring! Dortie is een hele goede luisteraar en weet precies weet hoe ze je kan helpen. Mijn hypnosesessies waren geweldig. Ik voelde naderhand me gelijk rustig, ontspannen en had veel meer vertrouwen. Ik denk ook dat haar lieve karakter en fijne stem mij enorm geholpen hebben om er helemaal in op te gaan. Echt een super ervaring waar ik blijvend iets aan heb, aanrader!!Robin V.Robin V. ★★★★★ Wat een topper, die Dortie! Ze is professioneel, neemt de tijd voor je, stelt je op je gemak en helpt je verder. Mede dankzij de behandelingen bij Dortie ben ik van mijn burn-out af. Wat mij betreft een absolute aanrader.js_loader

Openingstijden

Maandag09:00 - 17:00
Dinsdag09:00 - 17:00
Woensdag09:00 - 17:00
Donderdag09:00 - 17:00
Vrijdag09:00 - 17:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Copyright by ProVital B.V. All rights reserved.

WhatsApp berichtje sturen?