HYPNOTHERAPIE AMERSFOORT

Moderne praktijk, gelegen in Hoogland (een dorp gelegen aan de rand van Amersfoort). Hypnotherapie Amersfoort is uw praktijk voor professioneel advies en behandelingen op maat d.m.v. hypnotherapie.


Bel of mail mij terugMIJN DIGITAAL VISITEKAARTJE
Print Friendly, PDF & Email


HYPNOTHERAPIE AMERSFOORT

Ruud Minderaa

Sfeerimpressie van de praktijk voor hypnotherapie in Amersfoort

Bekijk de video (binnenkort zichtbaar) en maak kennis met Ruud Minderaa en zijn moderne en stijlvolle praktijk in Hoogland, gemeente Amersfoort (provincie Utrecht). D.m.v. de afsprakenwidget kunt u gemakkelijk zelf een afspraak maken voor een gratis kennismakingsgesprek. Uiteraard kunt u ook meteen een consult boeken voor een van de aangeboden therapievormen.

Ruud en zijn praktijk Hypnotherapie Amersfoort is aangesloten bij de beroeps- en brancheorganisatie CAT-vergoedbaar.Hij voldoet aan de door de universiteit van Leiden opgestelde PLATO-normen. Zijn consulten komen daarmee in aanmerking voor gedeeltelijke vergoeding door de meeste zorgverzekeraars in een aanvullend zorgpakket.AFSPRAAK AMERSFOORT

Hieronder kunt u eenvoudig zelf een afspraak inplannen voor de praktijk van Hypnotherapie Amersfoort. Hulp nodig? Bel gratis onze klantenservice voor hulp of advies!Uw hypnotherapeut in Amersfoort – Ruud Minderaa

Ruud MinderaaRuud is al jaren werkzaam als hypnotherapeut in de regio Amersfoort-Hilversum. Naast alle vaak voorkomende sessies, gaat Ruud’s speciale interesse uit naar zaken als pijnbestrijding en lichamelijke aandoeningen die door middel van hypnose kunnen worden beïnvloed. Hypnose is namelijk goed in te zetten bij COPD-klachten, bloeddrukproblemen, fibromyalgie, reumatische en gewrichtsklachten en nog veel. Hier heeft hij in de afgelopen jaren een aanzienlijke ervaring mee opgebouwd.

Hypnotherapie Amersfoort staat voor persoonlijke benadering, rust, maatwerk en een goede uitleg over wat hypnose is en hoe het werkt centraal. Om deze kennis over te dragen heeft Ruud een meerjarige Hbo-conforme opleiding genoten. Hiermee voldoet hij tevens aan alle kwalificaties die je van een professioneel werkende therapeut mag verwachten. Kennis en ervaring hebben ertoe bijgedragen dat Ruud een AGB-code heeft aangevraagd en binnenkort door de meeste zorgverzekeraars wordt vergoed.

Hypnotherapie Amersfoort – praktijkinformatie

Hypnotherapie Amersfoort kunt u vinden in Amersfoort-Noord. Op nog geen 5 minuten vanaf de snelweg A-1 (afslag 12 Amersfoort/Bunschoten-Spakenburg) en slechts enkele minuten vanaf de A-28 en A-27 bevindt deze praktijk zich in een herkenbaar en modern gebouw. Op het terrein is het vrij parkeren en de praktijk is goed te bereiken via het openbaar vervoer. Het gebouw bevat een lift en is ook voor mindervaliden goed toegankelijk.

Hypnotherapie Amersfoort is tevens goed bereikbaar vanuit plaatsen als: Achterveld, Almere, Austerlitz, Baarn, Bilthoven, Bunschoten-Spakenburg, De Glind, Den Dolder, Diermen, Eembrugge, Eemnes, Hoevelaken, Hoge Vuursche, Hilversum, Hoogland, Leusden, Maarn, Maarsbergen, Nijkerk, Nijkerkerveen, Scherpenzeel, Soest, Soesterberg, Terschuur, Woudenberg en Zeist

Hypnotherapie Amersfoort (vergoeding)- Ruud Minderaa, Van Boetzelaerlaan 24, 3828NS, Amersfoort

Praktijken in de omgeving: Hypnotherapie BoxmeerHypnotherapie Amersfoort ervaringen

Hier vindt u reviews, beoordelingen en hypnotherapie ervaringen vanuit betrouwbare bronnen. Omdat wij deze niet kunnen beïnvloeden, geven ze een waardevolle waardering aan de dienstverlening van de zorgverlener. Naar aanleiding van uw persoonlijke ervaringen, kunt u hier een beoordeling achterlaten.

Geweldig4.2 Gebaseerd op 5 recensies van beoordeel ons opMariska van E.Mariska van E. ★★★★★ Voor mij een hele nieuwe ervaring en t heeft mij goed geholpen. Na 30 jaar ben ik nu van t roken af. Had ik veel eerder moeten doen. Ik ben blij deze stap te hebben gezet! Bedankt en ook trots op mezelf.Willy Z.Willy Z. ★★★★★ Het kan veel voor je geest doenAart P.Aart P. ★★★★☆ RJ R.RJ R. ★★★★★ js_loader

Persoonlijke gegevens

AGB Zorgverlener code: in aanvraag
AGB Praktijk code: in aanvraag
CAT Register nr.
GAT Register nr.

Facebook share

Opneningstijden

Maandag09:00 - 18:00
Dinsdag09:00 - 18:00
Woensdag09:00 - 18:00
Donderdag09:00 - 18:00
Vrijdag09:00 - 18:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Copyright by ProVital B.V. All rights reserved.

WhatsApp berichtje sturen?