Gezondheids- preventiecheck

Geweldig, je gaat deelnemen aan de ProVital gezondheids- preventiecheck* die bestaat uit 22 meerkeuze vragen. De uitkomst (resultaten) van deze preventiecheck geven je een beeld van hoe het momenteel gesteld staat met jouw gezondheidsrisico’s en brengen deze risico’s in kaart. Uiteraard ontvang je tevens enige suggesties over hoe je deze risico’s kunt verlagen.

Deze preventiecheck is overgenomen van Prof. dr. Jörg Spitz, arts en gezondheidswetenschapper van de Duitse Academie für Menschliche Medizin en is tot stand gekomen op basis van kennis en ervaringen. Wetenschappelijk, gefundeerd en begrijpelijk!

Radar diagram – jouw resultaat!

Stel je het radar diagram voor alsof je van de bovenzijde naar een scherm (paraplu) kijkt. Indien je nat wordt als het regent, repareer dan jouw persoonlijke scherm door actie te ondernemen bij de punten waarop je slecht of matig scoort!

radar diagram gezondheids- preventiecheck
Persoonlijk scherm

Facebook share* Aan de uitkomsten van deze gezondheids- preventiecheck kunnen geen rechten worden ontleent en zijn indicatief

ProVital Logo Transparant

ProVital is een Landelijk opererend en eigentijds collectief in het complementaire werkveld en levert hoogstaande dienstverlening aan zelfbewuste mensen. Ons landelijk netwerk van samenwerkende praktijken voldoen aan de PLATO-eindtermen zoals opgesteld door de universiteit van Leiden en beschikken allen over een door de zorgverzekeraars verplicht gestelde AGB-code. Hierdoor komen zij in aanmerking te voor een gedeeltelijke vergoeding uit een aanvullend zorgpakket door de meeste zorgverzekeraars.

Wetenswaardigheden

Over Ons…
Betrouwbaarheid
Nieuwsberichten
In de Media
(Huis)artsen
Aanmelden zorgverleners

Copyright by ProVital B.V. All rights reserved.