HYPNOTHERAPIE ROERMOND

Praktijk gelegen in gezondheidscentrum “De Boog” in Roermond. Hypnotherapie Roermond is uw praktijk voor hypnose therapie, psychotherapie en EMDR met specialisme in de verslavingszorg. Toepassing (ook regressietherapie) voor volwassenen en kinderen.


Bel of mail mij terugMijn digitaal visitekaartje


HYPNOTHERAPIE ROERMOND

Erik-Jan Oonk

Sfeerimpressie van de praktijk voor hypnotherapie in Roermond

Bekijk de video (binnenkort zichtbaar) en maak kennis met Erik-Jan Oonk en zijn praktijk in Roermond (provincie Limburg). Door gebruik te maken van de afsprakenwidget kunt u gemakkelijk zelf een afspraak maken voor een gratis kennismakingsgesprek. Uiteraard kunt u ook of meteen een consult boeken voor een van de aangeboden therapievormen.

Erik-Jan en zijn praktijk Hypnotherapie Roermond is aangesloten bij de beroeps- en brancheorganisatie BATC. Hiermee voldoet hij aan de door de universiteit van Leiden opgestelde PLATO-normen. Zijn consulten komen daarmee in aanmerking voor gedeeltelijke vergoeding door de meeste zorgverzekeraars in een aanvullend zorgpakket.AFSPRAAK ROERMOND

Hieronder kunt u eenvoudig zelf een afspraak inplannen voor de praktijk van Hypnotherapie Roermond. Hulp nodig? Bel gratis onze klantenservice voor hulp of advies!Uw hypnotherapeut in Roermond – Erik-Jan Oonk

Erik-Jan is een ervaren hypnotherapeut en heeft tevens een veelzijdige achtergrond als natuurgeneeskundige. Aangesloten bij de beroepsvereniging BATC worden de consulten van Hypnotherapie Roermond deels vergoed vanuit een aanvullende zorgverzekering. Naast hypnotherapie beschikt hij over meerdere disciplines waaronder de toepassing van EMDR en is hij als counselor gespecialiseerd in gedragverandering en bijvoorbeeld voetreflexologie.

Erik-Jan heeft het vermogen om goed naar mensen te luisten en hierop te anticiperen. Effectieve communicatie en motivering maken altijd onderdeel uit van zijn grondige aanpak. Hij is je graag van dienst bij uiteenlopende mentale en psychosomatische klachten maar biedt ook diensten aan voor mensen met verslavingen, angststoornissen en trauma gerelateerde klachten. U kunt in de praktijk ook terecht voor het maken van een afspraak voor kinderen vanaf 7 jaar.

Hypnotherapie Roermond – praktijkinformatie

De praktijkruimte bevindt zich in Gezondheidscentrum de Boog en is gelegen op de begane grond. Daardoor ook goed bereikbaar voor mindervaliden. Parkeren kan direct voor de deur en is gratis.

Hypnotherapie Roermond is tevens goed bereikbaar vanuit plaatsen als: Baexem, Born, Echt, Grathem, Heel, Herkenbosch, Haelen, Herten, Heythuysen, Ittervoort, Kelpen-Oler, Leveroy, Maria-Hoop, Maasbracht, Montfort, Neeritter, Nunhem, Ohé en Laak, Posterholt, Roosteren, Sint joost, Sint Odiliënberg, Stramproy, Susteren, Swalmen, Thorn, Venlo, Vlodrop, Weert en Wessem. Ook prima bereikbaar van de Belgische plaatsen: Breem Elen, Dilsen-Stokkem, Gruitrode, Kinrooi, Maaseik, Molenbeersel, Ophoven, Opitter, Stokkem en Tongerlo.

Hypnotherapie Roermond – vergoeding zorgverzekeraars (video), Keulsebaan 506, 6045GL, Roermond, Limburg

Praktijken in de omgeving: Hypnotherapie HorstHypnotherapie ervaringen

Hier vindt u reviews, beoordelingen en hypnotherapie ervaringen vanuit betrouwbare bronnen. Omdat wij deze niet kunnen beïnvloeden, geven ze een waardevolle waardering aan de dienstverlening van de zorgverlener. Naar aanleiding van uw persoonlijke ervaringen, kunt u hier een beoordeling achterlaten.

Recovery Now
5.0
Gebaseerd op 2 beoordelingen
Tilly Mestrom
Tilly Mestrom
13:57 17 Aug 22
Erik Jan heeft mij snel en goed geholpen. Dit kan ik iedereen aanraden.
js_loader

Persoonlijke gegevens

AGB Zorgverlener code: 90112163
AGB Praktijk code: 90070876
BATC Register nr.
BATC Register nr.

Facebook share

Praktijkgegevens

Hypnotherapie Roermond – vergoeding zorgverzekeraars (video)
Keulsebaan 506
6045GL Roermond, Limburg
Telefoon: 0800-0177
Tweede telefoonnummer: 0682766885

Openingstijden

Maandag13:00 - 17:00
Dinsdag13:00 - 17:00
Woensdag13:00 - 17:00
Donderdag13:00 - 17:00
Vrijdag13:00 - 17:00
Zaterdag13:00 - 17:00
Zondag13:00 - 17:00

Hypnotherapie Roermond Kaart

  • Hypnotherapie Roermond – vergoeding zorgverzekeraars (video)

Copyright by ProVital B.V. All rights reserved.

WhatsApp berichtje sturen?