Hypnotherapie-Boxmeer-Logo.png
22/mei/2023


HYPNOTHERAPIE BOXMEER

Hypnotherapie Boxmeer is een eigentijdse praktijk, gelegen aan de rand van Boxmeer (gemeente Land van Cuijk). Arno is naast gediplomeerd register hypnotherapeut tevens hollistisch gezondheidscoach en werkt daarbij naar de richtlijnen van prof. Dr. Jörg Spitz.


Bel of mail mij terugMijn digitaal visitekaartje
Print Friendly, PDF & Email


OVER HYPNOTHERAPIE BOXMEER

Arno van den Munckhof

Sfeerimpressie van de praktijk voor hypnotherapie in Boxmeer

Bekijk de video (binnenkort zichtbaar) en maak kennis met Arno van den Munckhof en zijn eigentijdse praktijk in Boxmeer, gemeente Land van Cuijk (provincie Noord-Brabant). In de afsprakenwidget kunt u gemakkelijk zelf een afspraak maken voor een gratis kennismakingsgesprek. Uiteraard kunt u ook meteen een consult boeken voor een van de aangeboden therapievormen.

Arno en zijn praktijk Hypnotherapie Boxmeer is aangesloten bij de beroeps- en brancheorganisatie CAT-vergoedbaar. Hiermee voldoet hij aan de door de universiteit van Leiden opgestelde PLATO-normen. Zijn consulten komen daarmee in aanmerking voor gedeeltelijke vergoeding door de meeste zorgverzekeraars in een aanvullend zorgpakket.AFSPRAAK BOXMEER

Hieronder kunt u eenvoudig zelf een afspraak inplannen voor de praktijk van Hypnotherapie Boxmeer. De gemiddelde behandelduur is ca. 60 minuten voor hypnotherapie en 90 minuten voor aanvullende Regressie en Yager Therapie. Alvorens een behandelafspraak te maken adviseren wij u na te gaan of uw zorgverzekeraar een gedeelte vergoed vanuit een aanvullende zorgpakket (alleen individuele en curatieve therapie wordt vergoed en erkent door de beroepsorganisatie). Hulp nodig? Bel gratis onze klantenservice voor hulp of advies!Uw hypnotherapeut in Boxmeer – Arno van den Munckhof

Arno van den Munckhof - Hypnotherapie BoxmeerAls senior Register Hypnotherapeut is Arno reeds meer dan 20 jaar actief in het gebied van hypnotherapie en hieraan verwante technieken en methodieken. Als voormalig oprichter en voorzitter van de Hypnosevereniging Nederland gaat zijn voorkeur uit naar effectieve en efficiënte behandelmethoden. Omdat cliëntgerichtheid maar vooral het resultaat voorop staat geeft hij hierbij de voorkeur aan directe hypnotherapie, een krachtige vorm van de toepassing van hypnose voor het oplossen van tal van klachten, problemen en stoornissen.

Als holistisch gezondheidscoach richt hij zich niet uitsluitend op mentale gezondheid maar kijkt in dit opzicht ook naar het bredere geheel. Geen pleisters plakken en symptoombestrijding maar de juiste balans herstellen op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel vlak. Arno helpt je om een gezondere levensstijl te creëren en jouw algehele welzijn te bevorderen.

Naast actief te zijn in zijn eigen praktijk in Boxmeer, is Arno ook werkzaam als docent voor de opleidingen Internationaal Register Hypnotherapeut, Medische Hypnotherapie, Yager Therapie, de meerjarige Hbo-conforme opleiding Directe Hypnotherapie en enkele andere cursussen en masterclasses.

Arno is een echt mensen-mens, eerlijk, recht door zee maar ook empathisch en inlevend. Zijn motto is dat het leven een feestje is maar je zelf wel de slingers op dient te hangen. Ieder individu is verantwoordelijk voor zijn/haar eigen welzijn en welbevinden. En als het dan eens niet mee zit, zal hij alles op alles zetten om zijn cliënten te helpen en ondersteunen met aanvullende adviezen. Het verleden is geweest. We kunnen in het hier en nu maatregelen nemen waarbij we leren uit het verleden om de toekomst zonnig tegemoet te gaan. Wacht niet langer, start vandaag en laat morgen de zon schijnen!

QuitEase Pro® Stoppen met Roken programma

QuitEase Pro®Ontdek de sleutel tot een rookvrij leven met ons exclusieve QuitEase Pro® Stoppen met Roken programma, nu beschikbaar in Boxmeer! Bij ons krijg je niet alleen een op maat gemaakte intake en professionele hypnotherapie, maar ook toegang tot ons innovatieve mHealth maandprogramma. Dit programma is zorgvuldig samengesteld om jou te ondersteunen met vijf krachtige zelfhypnose audiosessies, mindfulness-technieken, positieve affirmaties en effectieve visualisatieoefeningen. Voor slechts € 349,- kun je de eerste stap zetten naar een gezonder, rookvrij bestaan. Boek je afspraak vandaag nog door te bellen naar 085-2500690 en laat ons je begeleiden op je reis naar vrijheid.

Aansluiting beroepsorganisatie(s)

Arno en zijn praktijk Hypnotherapie Boxmeer is aangesloten bij onderstaande beroepsorganisatie(s) en klachteninstantie:

Hypnotherapie Horst is aangesloten bij CAT-vergoedbaar
Ik val als CAT-therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een Rijks erkende en volledig onafhankelijke geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: https://gatgeschillen.nl

Ik werk als CAT-therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meerb informatie zie: https://gatgeschillen.nl/beroepscode/

Hypnotherapie Boxmeer – praktijkinformatie

Hypnotherapie Boxmeer is gelegen aan de rand van het industriegebied Saxe Gotha. In het moderne bedrijfsgebouw bevinden zich naast twee therapieruimtes ook een opleidingsruimte. Hypnotherapie Boxmeer herbergt meerdere therapeuten die allen op zelfstandige basis werkzaam zijn. De praktijk is zeer goed bereikbaar met de auto (gratis parkeren) en gevestigd op ca. 10 minuten loopafstand van het treinstation in Boxmeer. Vanaf september 2023 beschikt de accommodatie tevens over een lift zodat ook mindervaliden toegang hebben tot de praktijk die zich bevindt op de eerste etage.

Hypnotherapie Boxmeer is tevens goed bereikbaar vanuit plaatsen als: Afferden, America, Bergen, Beugen, Castenray, De Rips, De Rijtjes, Den Hoek, Geijsteren, Groeningen, Haart, Holthees, Heijen, Horst, Ledeacker, Meerlo, Middelaar, Nieuw-Bergen, Oeffelt, Oploo, Overloon, Rijkevoort, Sambeek, Sint Anthonis, Smakt, Smele, Stevensbeek, Tienray, Venray, Vierlingsbeek, Vortum-Mullem, Wanroij, Well, Westerbeek en Zandkant.

Hypnotherapie Boxmeer (vergoeding)- Arno van den Munckhof, Heinz Moormannstraat 1/A, 5831AS, Boxmeer, Noord-Brabant

Praktijken in de omgeving: Hypnotherapie Horst | Hypnotherapie Amersfoort | Hypnotherapie Maasbracht
Hypnotherapie-Boxmeer-Logo.png
18/jan/2023


HYPNOTHERAPIE BOXMEER

Eigentijdse praktijk, gelegen aan de rand van Boxmeer (gemeente Land van Cuijk). Hypnotherapie Boxmeer biedt een groot scala aan diensten aan zoals hypnotherapie, Regressietherapie en Yager Therapie voor zowel volwassenen als kinderen va. 7 jaar.


Bel of mail mij terugMijn digitaal visitekaartje
Print Friendly, PDF & Email


HYPNOTHERAPIE BOXMEER

Gerry Wijnands

Sfeerimpressie van de praktijk voor hypnotherapie in Boxmeer

Bekijk de video (binnenkort zichtbaar) en maak kennis met Gerry Wijnands en haar eigentijdse praktijk in Boxmeer, gemeente Land van Cuijk (provincie Noord-Brabant). In de afsprakenwidget kunt u gemakkelijk zelf een afspraak maken voor een gratis kennismakingsgesprek. Uiteraard kunt u ook meteen een consult boeken voor een van de aangeboden therapievormen.

Gerry en haar praktijk Hypnotherapie Boxmeer is aangesloten bij de beroeps- en brancheorganisatie CAT-vergoedbaar. Hiermee voldoet zij aan de door de universiteit van Leiden opgestelde PLATO-normen. Haar consulten komen daarmee in aanmerking voor gedeeltelijke vergoeding door de meeste zorgverzekeraars in een aanvullend zorgpakket.AFSPRAAK BOXMEER

Hieronder kunt u eenvoudig zelf een afspraak inplannen voor de praktijk van Hypnotherapie Boxmeer. De gemiddelde behandelduur is ca. 60 minuten voor hypnotherapie en 90 minuten voor aanvullende Regressie en Yager Therapie. Alvorens een behandelafspraak te maken adviseren wij u na te gaan of uw zorgverzekeraar een gedeelte vergoed vanuit een aanvullende zorgpakket (alleen individuele en curatieve therapie wordt vergoed en erkent door de beroepsorganisatie). Hulp nodig? Bel gratis onze klantenservice voor hulp of advies!

Vanwege verbouwingswerkzaamheden is deze praktijk tijdelijk gesloten. Wij verwijzen graag door naar de praktijk van Gerry Wijnands in HorstUw hypnotherapeut in Boxmeer – Gerry Wijnands

Gerry Wijnands - Hypnotherapie HorstNa haar Hbo-opleiding werkte Gerry, eigenaresse van Hypnotherapie Boxmeer, ruim 15 jaar als A-verpleegkundige in een ziekenhuis. Daar raakte zij overtuigd van de samenwerking tussen lichaam en geest en de psychosomatische aard van veel aandoeningen. Toen zij jaren later in aanmerking kwam met hypnose i.v.m. chronische lichamelijke aandoeningen van haar eigen lichaam en zelf mocht ervaren dat je met directe hypnose daadwerkelijk kunt genezen, ging zij zich verder verdiepen in dit krachtige fenomeen. Zij raakte zo enthousiast dat ze de opleidingen tot register hypnotherapeut ging volgen. Intussen heeft Gerry al meer dan 3.000 mensen, waaronder ook veel kinderen, geholpen om van hun klachten en problemen af te komen.

Gerry heeft vele opleidingen en masterclasses doorlopen en is naast haar activiteiten als register hypnotherapeut ook werkzaam als docent. Zij is verantwoordelijk voor de opleidingen kinderhypnose, gevanceerde regressietechnieken, energetische hypnose, Virtuele Maagband en de meerjarige hbo-conforme opleiding tot direct hypnotherapeut. Tot slot geeft Gerry lezingen op het gebied van Medische hypnose en is zij in te huren voor (incompany) trainingen.

Door al haar kwalificaties is zij een echte vakvrouw. Haar warme- en empathische persoonlijkheid geven al gauw een vertrouwd gevoel. Gerry neemt de tijd en gaat zeker niet over één nacht ijs. Hierdoor komt zij snel tot de kern van een probleem. Normen en waarden staan bij haar centraal. Zij werkt cliënt- en resultaatgericht om een probleem of klacht zo efficiënt en snel mogelijk te laten verdwijnen.

Hypnotherapie Boxmeer – praktijkinformatie

Hypnotherapie Boxmeer is gelegen aan de rand van het industriegebied Saxe Gotha. In het moderne bedrijfsgebouw bevinden zich naast drie therapieruimtes ook een opleidingsruimte, een immense bibliotheek en een videostudio. Hypnotherapie Boxmeer herbergt meerdere therapeuten die allen op zelfstandige basis werkzaam zijn. De praktijk is zeer goed bereikbaar met de auto (gratis parkeren) en gevestigd op ca. 10 minuten loopafstand van het treinstation in Boxmeer. Vanaf medio 2023 beschikt de accommodatie tevens over een lift zodat ook mindervaliden toegang hebben tot de praktijk die zich bevindt op de eerste etage.

Hypnotherapie Boxmeer is tevens goed bereikbaar vanuit plaatsen als: Afferden, America, Bergen, Beugen, Castenray, De Rips, De Rijtjes, Den Hoek, Geijsteren, Groeningen, Haart, Holthees, Heijen, Horst, Ledeacker, Meerlo, Middelaar, Nieuw-Bergen, Oeffelt, Oploo, Overloon, Rijkevoort, Sambeek, Sint Anthonis, Smakt, Smele, Stevensbeek, Tienray, Venray, Vierlingsbeek, Vortum-Mullem, Wanroij, Well, Westerbeek en Zandkant.

Hypnotherapie Boxmeer (vergoeding)- Gerry Wijnands, Heinz Moormannstraat 1A, 5831AS, Boxmeer

Praktijken in de omgeving: Hypnotherapie HorstHypnotherapie Boxmeer ervaringen

Hier vindt u reviews, beoordelingen en hypnotherapie ervaringen vanuit betrouwbare bronnen. Omdat wij deze niet kunnen beïnvloeden, geven ze een waardevolle waardering aan de dienstverlening van de zorgverlener. Naar aanleiding van uw persoonlijke ervaringen, kunt u hier een beoordeling achterlaten.

Uitstekend4.3 Gebaseerd op 8 recensies van beoordeel ons opSonja H.Sonja H. ★★★★★ Aanrader. Vandaag voor de derde keer geweest ik ben nu al een ander mens.Diana De K.Diana De K. ★★★★☆ Ik ben bij Simone geweest, wat een ervaring, voel mij een stuk beter!Peter P.Peter P. ★★★★★ Wat een positieve ervaring. Mijn hele leven (71 jaren) kon ik de lucht van vis niet luchten.Om weg te komen van steeds alleen maar vlees te eten dacht ik één week geleden: zou hypnose iets zijn ?Welnu, slechts één behandeling en ik had geen schroom meer om vis te bestellen (‘t was wel vreemd uiteraard) en vervolgens geen schroom (zelfs trots en met een gevoel van bevrijding én overwinning) om het hoofdgerecht van vis op te eten.Fantastisch !Gerry, bedankt !!!Marijke L.Marijke L. ★★★★★ Zeer professioneel en deskundig, enthousiaste mensen. Aanrader!!!js_loader


ProVital Logo Transparant

ProVital is een Landelijk opererend en eigentijds collectief in het complementaire werkveld en levert hoogstaande dienstverlening aan zelfbewuste mensen. Ons landelijk netwerk van samenwerkende praktijken voldoen aan de PLATO-eindtermen zoals opgesteld door de universiteit van Leiden en beschikken allen over een door de zorgverzekeraars verplicht gestelde AGB-code. Hierdoor komen zij in aanmerking te voor een gedeeltelijke vergoeding uit een aanvullend zorgpakket door de meeste zorgverzekeraars.

Wetenswaardigheden

Over Ons…
Betrouwbaarheid
Nieuwsberichten
In de Media
(Huis)artsen
Aanmelden zorgverleners

Copyright by ProVital B.V. All rights reserved.