Hypnotherapie-Roermond-Logo.png
17/jan/2023


HYPNOTHERAPIE ROERMOND

Praktijk gelegen in gezondheidscentrum “De Boog” in Roermond. Hypnotherapie Roermond is uw praktijk voor hypnose therapie, psychotherapie en EMDR met specialisme in de verslavingszorg. Toepassing (ook regressietherapie) voor volwassenen en kinderen.


Bel of mail mij terugMijn digitaal visitekaartje


HYPNOTHERAPIE ROERMOND

Erik-Jan Oonk

Sfeerimpressie van de praktijk voor hypnotherapie in Roermond

Bekijk de video (binnenkort zichtbaar) en maak kennis met Erik-Jan Oonk en zijn praktijk in Roermond (provincie Limburg). Door gebruik te maken van de afsprakenwidget kunt u gemakkelijk zelf een afspraak maken voor een gratis kennismakingsgesprek. Uiteraard kunt u ook of meteen een consult boeken voor een van de aangeboden therapievormen.

Erik-Jan en zijn praktijk Hypnotherapie Roermond is aangesloten bij de beroeps- en brancheorganisatie BATC. Hiermee voldoet hij aan de door de universiteit van Leiden opgestelde PLATO-normen. Zijn consulten komen daarmee in aanmerking voor gedeeltelijke vergoeding door de meeste zorgverzekeraars in een aanvullend zorgpakket.AFSPRAAK ROERMOND

Hieronder kunt u eenvoudig zelf een afspraak inplannen voor de praktijk van Hypnotherapie Roermond. Hulp nodig? Bel gratis onze klantenservice voor hulp of advies!Uw hypnotherapeut in Roermond – Erik-Jan Oonk

Erik-Jan is een ervaren hypnotherapeut en heeft tevens een veelzijdige achtergrond als natuurgeneeskundige. Aangesloten bij de beroepsvereniging BATC worden de consulten van Hypnotherapie Roermond deels vergoed vanuit een aanvullende zorgverzekering. Naast hypnotherapie beschikt hij over meerdere disciplines waaronder de toepassing van EMDR en is hij als counselor gespecialiseerd in gedragverandering en bijvoorbeeld voetreflexologie.

Erik-Jan heeft het vermogen om goed naar mensen te luisten en hierop te anticiperen. Effectieve communicatie en motivering maken altijd onderdeel uit van zijn grondige aanpak. Hij is je graag van dienst bij uiteenlopende mentale en psychosomatische klachten maar biedt ook diensten aan voor mensen met verslavingen, angststoornissen en trauma gerelateerde klachten. U kunt in de praktijk ook terecht voor het maken van een afspraak voor kinderen vanaf 7 jaar.

Hypnotherapie Roermond – praktijkinformatie

De praktijkruimte bevindt zich in Gezondheidscentrum de Boog en is gelegen op de begane grond. Daardoor ook goed bereikbaar voor mindervaliden. Parkeren kan direct voor de deur en is gratis.

Hypnotherapie Roermond is tevens goed bereikbaar vanuit plaatsen als: Baexem, Born, Echt, Grathem, Heel, Herkenbosch, Haelen, Herten, Heythuysen, Ittervoort, Kelpen-Oler, Leveroy, Maria-Hoop, Maasbracht, Montfort, Neeritter, Nunhem, Ohé en Laak, Posterholt, Roosteren, Sint joost, Sint Odiliënberg, Stramproy, Susteren, Swalmen, Thorn, Venlo, Vlodrop, Weert en Wessem. Ook prima bereikbaar van de Belgische plaatsen: Breem Elen, Dilsen-Stokkem, Gruitrode, Kinrooi, Maaseik, Molenbeersel, Ophoven, Opitter, Stokkem en Tongerlo.

Hypnotherapie Roermond – vergoeding zorgverzekeraars (video), Keulsebaan 506, 6045GL, Roermond, Limburg

Praktijken in de omgeving: Hypnotherapie HorstHypnotherapie ervaringen

Hier vindt u reviews, beoordelingen en hypnotherapie ervaringen vanuit betrouwbare bronnen. Omdat wij deze niet kunnen beïnvloeden, geven ze een waardevolle waardering aan de dienstverlening van de zorgverlener. Naar aanleiding van uw persoonlijke ervaringen, kunt u hier een beoordeling achterlaten.

Recovery Now
5.0
Gebaseerd op 2 beoordelingen
Tilly Mestrom
Tilly Mestrom
13:57 17 Aug 22
Erik Jan heeft mij snel en goed geholpen. Dit kan ik iedereen aanraden.
js_loader


Hypnotherapie-Horst-1200.jpg
07/jan/2023


HYPNOTHERAPIE HORST

Sfeervolle praktijk. Hypnotherapie Horst gelegen in Meterik (gemeente Horst aan de Maas). Uw praktijk voor welbevinden en het oplossen van psychische, mentale en emotionele klachten en problemen a.d.h. hypnotherapie, regressietherapie en Yager Therapie.


Bel of mail mij terugMijn digitaal visitekaartje


HYPNOTHERAPIE HORST

Gerry Wijnands

Sfeerimpressie van de praktijk voor hypnotherapie in Horst

Bekijk de video (binnenkort zichtbaar) en maak kennis met Gerry Wijnands en haar sfeervolle praktijk in Meterik, gemeente Horst a/d Maas (provincie Limburg). Aan de rechterzijde kunt u gemakkelijk zelf een afspraak maken voor een gratis kennismakingsgesprek. Uiteraard kunt u ook meteen een consult boeken voor een van de aangeboden therapievormen.

Gerry en haar praktijk Hypnotherapie Horst is aangesloten bij de beroeps- en brancheorganisatie CAT-vergoedbaar. Hiermme voldoet zij aan de door de universiteit van Leiden opgestelde PLATO-normen. Haar consulten komen daarmee in aanmerking voor gedeeltelijke vergoeding door de meeste zorgverzekeraars in een aanvullend zorgpakket.AFSPRAAK HORST

Hieronder kunt u eenvoudig zelf een afspraak inplannen voor de praktijk van Hypnotherapie Horst. Hulp nodig? Bel gratis onze klantenservice voor hulp of advies!Uw hypnotherapeut in Horst – Gerry Wijnands

Gerry Wijnands - Hypnotherapie HorstNa haar Hbo-opleiding werkte Gerry, eigenaresse van Hypnotherapie Horst, ruim 15 jaar als A-verpleegkundige in een ziekenhuis. Daar raakte zij overtuigd van de samenwerking tussen lichaam en geest en de psychosomatische aard van veel aandoeningen. Toen zij jaren later in aanmerking kwam met hypnose i.v.m. chronische lichamelijke aandoeningen van haar eigen lichaam en zelf mocht ervaren dat je met directe hypnose daadwerkelijk kunt genezen, ging zij zich verder verdiepen in dit krachtige fenomeen. Zij raakte zo enthousiast dat ze de opleidingen tot register hypnotherapeut ging volgen. Intussen heeft Gerry al meer dan 3.000 mensen, waaronder ook veel kinderen, geholpen om van hun klachten en problemen af te komen.

Gerry heeft vele opleidingen en masterclasses doorlopen en is naast haar activiteiten als register hypnotherapeut ook werkzaam als docent. Zij is verantwoordelijk voor de opleidingen kinderhypnose, gevanceerde regressietechnieken, energetische hypnose, Virtuele Maagband en de meerjarige hbo-conforme opleiding tot direct hypnotherapeut. Tot slot geeft Gerry lezingen op het gebied van Medische hypnose en is zij in te huren voor (incompany) trainingen.

Door al haar kwalificaties is zij een echte vakvrouw. Haar warme- en empathische persoonlijkheid geven al gauw een vertrouwd gevoel. Gerry neemt de tijd en gaat zeker niet over één nacht ijs. Hierdoor komt zij snel tot de kern van een probleem. Normen en waarden staan bij haar centraal. Zij werkt cliënt- en resultaatgericht om een probleem of klacht zo efficiënt en snel mogelijk te laten verdwijnen.

Hypnotherapie Horst – praktijkinformatie

Hypnotherapie Horst is gelegen in het kerkdorpje Meterik dat grenst aan het centrum van Horst. De praktijkruimte beschikt over een aparte wachtruimte met toilet. De praktijklocatie is het beste per auto te bereiken, parkeren is gratis en kan direct voor de deur. Ook voor mindervaliden is de praktijk goed toegankelijk.

Hypnotherapie Horst is tevens goed bereikbaar vanuit plaatsen als: America, Broekhuizen, broekhuizervorst, Castenray, Evertsoord, Griendtsveen, Grubbenvorst, Hegelsom, Helenaveen, Horst, Kronenberg, Lottum, Meerlo, Melderslo, Meterik, Oirlo, Oostrum, Sevenum, Swolgen, Tienray, Veulen, Venray, Venlo, Wanssum en Ysselsteyn.

Hypnotherapie Horst – vergoeding zorgverzekeraars (video), Hazenkampweg 19, 5964PE, Horst

Praktijken in de omgeving: Hypnotherapie Boxmeer | Hypnotherapie RoermondHypnotherapie ervaringen

Hier vindt u reviews, beoordelingen en hypnotherapie ervaringen vanuit betrouwbare bronnen. Omdat wij deze niet kunnen beïnvloeden, geven ze een waardevolle waardering aan de dienstverlening van de zorgverlener. Naar aanleiding van uw persoonlijke ervaringen, kunt u hier een beoordeling achterlaten.

Praktijk de Witte Engel
5.0
Gebaseerd op 2 beoordelingen
js_loader


ProVital Logo Transparant

ProVital is een Landelijk opererend en eigentijds collectief in het complementaire werkveld en levert hoogstaande dienstverlening aan zelfbewuste mensen. Ons landelijk netwerk van samenwerkende praktijken voldoen aan de PLATO-eindtermen zoals opgesteld door de universiteit van Leiden en beschikken allen over een door de zorgverzekeraars verplicht gestelde AGB-code. Hierdoor komen zij in aanmerking te voor een gedeeltelijke vergoeding uit een aanvullend zorgpakket door de meeste zorgverzekeraars.

Wetenswaardigheden

Over Ons…
Betrouwbaarheid
Nieuwsberichten
In de Media
(Huis)artsen
Aanmelden zorgverleners

Adres Hoofdkantoor

ProVital Hoofdkantoor
Romeinenstraat 83
5835DX Beugen, Noord-Brabant
Telefoon: 0800-0177

Maandag10:00 - 13:00
Dinsdag10:00 - 13:00
Woensdag10:00 - 13:00
Donderdag10:00 - 13:00
Vrijdag10:00 - 13:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Copyright by ProVital B.V. All rights reserved.