Hypnotherapie-Roermond-Logo.png
17/jan/2023


HYPNOTHERAPIE MAASBRACHT

Deze praktijk voor hypno-, regressie en psychotherapie is gelegen in Maasbracht, gemeente Maasgouw. Hypnotherapie Maasbracht is uw praktijk voor hypnose therapie, psychotherapie en EMDR met specialisme in de verslavingszorg. Toepassing (ook regressietherapie) voor volwassenen en kinderen.


Bel of mail mij terugMijn digitaal visitekaartje
Print Friendly, PDF & Email


HYPNOTHERAPIE MAASBRACHT

Erik-Jan Oonk

Sfeerimpressie van de praktijk voor hypnotherapie in Maasbracht

Bekijk de video (binnenkort zichtbaar) en maak kennis met Erik-Jan Oonk en zijn praktijk in Maasbracht (provincie Limburg). Door gebruik te maken van de afsprakenwidget kunt u gemakkelijk zelf een afspraak maken voor een gratis kennismakingsgesprek. Uiteraard kunt u ook of meteen een consult boeken voor een van de aangeboden therapievormen.

Erik-Jan en zijn praktijk Hypnotherapie Maasbracht is aangesloten bij de beroeps- en brancheorganisatie BATC. Hiermee voldoet hij aan de door de universiteit van Leiden opgestelde PLATO-normen. Zijn consulten komen daarmee in aanmerking voor gedeeltelijke vergoeding door de meeste zorgverzekeraars in een aanvullend zorgpakket.AFSPRAAK MAASBRACHT

Hieronder kunt u eenvoudig zelf een afspraak inplannen voor de praktijk van Hypnotherapie Maasbracht. Hulp nodig? Bel gratis onze klantenservice voor hulp of advies!Uw hypnotherapeut in Maasbracht – Erik-Jan Oonk

Hypnotherapie Maasbracht Erik-Jan OonkErik-Jan is een ervaren hypnotherapeut en heeft tevens een veelzijdige achtergrond als complementair therapeut. Aangesloten bij de beroepsvereniging BATC worden de consulten van Hypnotherapie Maasbracht deels vergoed vanuit een aanvullende zorgverzekering. Naast hypnotherapie beschikt hij over meerdere disciplines waaronder de toepassing van EMDR en is hij als counselor gespecialiseerd in gedragsverandering en bijvoorbeeld verslavingsproblematiek.

Erik-Jan heeft het vermogen om goed naar mensen te luisten en hierop te anticiperen. Effectieve communicatie en motivering maken altijd onderdeel uit van zijn grondige aanpak. Hij is je graag van dienst bij uiteenlopende mentale en psychosomatische klachten maar biedt ook diensten aan voor mensen met verslavingen, angststoornissen en trauma gerelateerde klachten. U kunt in de praktijk ook terecht voor het maken van een afspraak voor kinderen vanaf 7 jaar.

Hypnotherapie Maasbracht – praktijkinformatie

De praktijkruimte bevindt zich op de begane grond en is daardoor ook goed bereikbaar voor mindervaliden. Parkeren kan direct voor de deur en is gratis.

Hypnotherapie Maasbracht is tevens goed bereikbaar vanuit plaatsen als: Baexem, Born, Echt, Grathem, Heel, Herkenbosch, Haelen, Herten, Heythuysen, Ittervoort, Kelpen-Oler, Leveroy, Maria-Hoop, Maasbracht, Montfort, Neeritter, Nunhem, Ohé en Laak, Posterholt, Roosteren, Sint joost, Sint Odiliënberg, Stramproy, Susteren, Swalmen, Thorn, Venlo, Vlodrop, Weert en Wessem. Ook prima bereikbaar van de Belgische plaatsen: Breem Elen, Dilsen-Stokkem, Gruitrode, Kinrooi, Maaseik, Molenbeersel, Ophoven, Opitter, Stokkem en Tongerlo.

Hypnotherapie Maasbracht (vergoeding) – Erik-Jan Oonk, Sint Joosterweg 5, 6051HE, Maasbracht, Limburg

Praktijken in de omgeving: Hypnotherapie HorstHypnotherapie Maasbracht ervaringen

Hier vindt u reviews, beoordelingen en hypnotherapie ervaringen vanuit betrouwbare bronnen. Omdat wij deze niet kunnen beïnvloeden, geven ze een waardevolle waardering aan de dienstverlening van de zorgverlener. Naar aanleiding van uw persoonlijke ervaringen, kunt u hier een beoordeling achterlaten.

Uitstekend5.0 Gebaseerd op 5 recensies van beoordeel ons opPeterPeter ★★★★★ Dank aan Erik-Jan!Fijne ervaring, ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Heb mezelf teruggevonden en met hernieuwde energie kan ik weer verder leven en de dingen aanpakken zoals ze komen.Ruben W.Ruben W. ★★★★★ BetrokkenMeedenkendGoede ervaringVlinder D.Vlinder D. ★★★★★ In 3 behandelingen enorme inzichten en veranderingen. Erik-Jan is heel kundig, echte aanrader!Tilly M.Tilly M. ★★★★★ Erik Jan heeft mij snel en goed geholpen. Dit kan ik iedereen aanraden.js_loader


Hypnotherapie-Horst-1200.jpg
07/jan/2023


HYPNOTHERAPIE HORST

Sfeervolle praktijk. Hypnotherapie Horst gelegen in Meterik (gemeente Horst aan de Maas). Uw praktijk voor welbevinden en het oplossen van psychische, mentale en emotionele klachten en problemen a.d.h. hypnotherapie, regressietherapie en Yager Therapie.


Bel of mail mij terugMijn digitaal visitekaartje
Print Friendly, PDF & Email


HYPNOTHERAPIE HORST

Gerry Wijnands

Sfeerimpressie van de praktijk voor hypnotherapie in Horst

Bekijk de video (binnenkort zichtbaar) en maak kennis met Gerry Wijnands en haar sfeervolle praktijk in Meterik, gemeente Horst a/d Maas (provincie Limburg). Aan de rechterzijde kunt u gemakkelijk zelf een afspraak maken voor een gratis kennismakingsgesprek. Uiteraard kunt u ook meteen een consult boeken voor een van de aangeboden therapievormen.

Gerry en haar praktijk Hypnotherapie Horst is aangesloten bij de beroeps- en brancheorganisatie CAT-vergoedbaar. Hiermme voldoet zij aan de door de universiteit van Leiden opgestelde PLATO-normen. Haar consulten komen daarmee in aanmerking voor gedeeltelijke vergoeding door de meeste zorgverzekeraars in een aanvullend zorgpakket.AFSPRAAK HORST

Hieronder kunt u eenvoudig zelf een afspraak inplannen voor de praktijk van Hypnotherapie Horst. De gemiddelde behandelduur is ca. 60 minuten voor hypnotherapie en 90 minuten voor aanvullende Regressie en Yager Therapie. Alvorens een behandelafspraak te maken adviseren wij u na te gaan of uw zorgverzekeraar een gedeelte vergoed vanuit een aanvullende zorgpakket (alleen individuele en curatieve therapie wordt vergoed en erkent door de beroepsorganisatie). Hulp nodig? Bel gratis onze klantenservice voor hulp of advies!Uw hypnotherapeut in Horst – Gerry Wijnands

Gerry Wijnands - Hypnotherapie HorstNa haar Hbo-opleiding werkte Gerry, eigenaresse van Hypnotherapie Horst, ruim 15 jaar als A-verpleegkundige in een ziekenhuis. Daar raakte zij overtuigd van de samenwerking tussen lichaam en geest en de psychosomatische aard van veel aandoeningen. Toen zij jaren later in aanmerking kwam met hypnose i.v.m. chronische lichamelijke aandoeningen van haar eigen lichaam en zelf mocht ervaren dat je met directe hypnose daadwerkelijk kunt genezen, ging zij zich verder verdiepen in dit krachtige fenomeen. Zij raakte zo enthousiast dat ze de opleidingen tot register hypnotherapeut ging volgen. Intussen heeft Gerry al meer dan 3.000 mensen, waaronder ook veel kinderen, geholpen om van hun klachten en problemen af te komen.

Gerry heeft vele opleidingen en masterclasses doorlopen en is naast haar activiteiten als register hypnotherapeut ook werkzaam als docent. Zij is verantwoordelijk voor de opleidingen kinderhypnose, gevanceerde regressietechnieken, energetische hypnose, Virtuele Maagband en de meerjarige hbo-conforme opleiding tot direct hypnotherapeut. Tot slot geeft Gerry lezingen op het gebied van Medische hypnose en is zij in te huren voor (incompany) trainingen.

Door al haar kwalificaties is zij een echte vakvrouw. Haar warme- en empathische persoonlijkheid geven al gauw een vertrouwd gevoel. Gerry neemt de tijd en gaat zeker niet over één nacht ijs. Hierdoor komt zij snel tot de kern van een probleem. Normen en waarden staan bij haar centraal. Zij werkt cliënt- en resultaatgericht om een probleem of klacht zo efficiënt en snel mogelijk te laten verdwijnen.

Hypnotherapie Horst – praktijkinformatie

Hypnotherapie Horst is gelegen in het kerkdorpje Meterik dat grenst aan het centrum van Horst. De praktijkruimte beschikt over een aparte wachtruimte met toilet. De praktijklocatie is het beste per auto te bereiken, parkeren is gratis en kan direct voor de deur. Ook voor mindervaliden is de praktijk goed toegankelijk.

Hypnotherapie Horst is tevens goed bereikbaar vanuit plaatsen als: America, Broekhuizen, broekhuizervorst, Castenray, Evertsoord, Griendtsveen, Grubbenvorst, Hegelsom, Helenaveen, Horst, Kronenberg, Lottum, Meerlo, Melderslo, Meterik, Oirlo, Oostrum, Sevenum, Swolgen, Tienray, Veulen, Venray, Venlo, Wanssum en Ysselsteyn.

Hypnotherapie Horst (vergoeding)- Gerry Wijnands, Hazenkampweg 19, 5964PE, Horst

Praktijken in de omgeving: Hypnotherapie Boxmeer | Hypnotherapie MaasbrachtHypnotherapie Horst ervaringen

Hier vindt u reviews, beoordelingen en hypnotherapie ervaringen vanuit betrouwbare bronnen. Omdat wij deze niet kunnen beïnvloeden, geven ze een waardevolle waardering aan de dienstverlening van de zorgverlener. Naar aanleiding van uw persoonlijke ervaringen, kunt u hier een beoordeling achterlaten.

js_loader


ProVital Logo Transparant

ProVital is een Landelijk opererend en eigentijds collectief in het complementaire werkveld en levert hoogstaande dienstverlening aan zelfbewuste mensen. Ons landelijk netwerk van samenwerkende praktijken voldoen aan de PLATO-eindtermen zoals opgesteld door de universiteit van Leiden en beschikken allen over een door de zorgverzekeraars verplicht gestelde AGB-code. Hierdoor komen zij in aanmerking te voor een gedeeltelijke vergoeding uit een aanvullend zorgpakket door de meeste zorgverzekeraars.

Wetenswaardigheden

Over Ons…
Betrouwbaarheid
Nieuwsberichten
In de Media
(Huis)artsen
Aanmelden zorgverleners

Copyright by ProVital B.V. All rights reserved.